Responsive image

Οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων προϊόντων δεν γίνονται λόγω ανάγκης αλλά λόγω επιλογής...

πριν 1 χρόνος

Υπάρχει λόγος για μεταχειρισμενα παιδικά προιόντα. Οι αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων προϊόντων δεν γίνονται λόγω ανάγκης αλλά λόγω επιλογής... Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σκεφτείς να αγοράσεις ή να πωλήσεις μεταχειρισμένα παιδικά είδη.

 

Αποτελεί Παγκόσμιο Φαινόμενο

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, τα site και τα καταστήματα μεταχειρισμένων προϊόντων βρίσκονται στις υψηλότερες προτιμήσεις και χαρακτηρίζονται από υψηλή επισκεψιμότητα.

Η Σουηδία έχει ανοίξει ένα εμπορικό κέντρο αποκλειστικά για μεταχειρισμένα προϊόντα, ενώ στην Ολλανδία μεταδίδουν μια καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με την ιστορία πίσω από τα μεταχειρισμένα προϊόντα που πωλούνται στην μεγαλύτερη ιστοσελίδα αγγελιών της χώρας. Στην Αμερική αυτή η αγορά έχει αναπτυχθεί πολλά χρόνια πριν. Ενώ στην Αγγλία, στη Γαλλία και στη Γερμανία η αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων είναι η πρώτη επιλογή.

Εφόσον μπορούμε να βρούμε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, γιατί όχι και στη χώρα μας;

Κερδίζεις Χρήματα

Ο πιο προφανής λόγος είναι ότι κερδίζεις χρήματα από αντικείμενα που δε χρειάζεσαι πλέον. Αδειάζουμε τις παιδικές ντουλάπες και τις βιβλιοθήκες και αποκτούμε πολύτιμο χώρο και χρήματα. Παράλληλα αγοράζεις μεταχειρισμένα προϊόντα που τα ίδια πουλιούνται στην τριπλάσια ή τετραπλάσια τιμή.

Προσιτή τιμή σε συνδυασμό με καλή ποιότητα

Μεταχειρισμένο προϊόν δεν σημαίνει και χαμηλότερη ποιότητα. Πολλοί άνθρωποι πωλούν τα προϊόντα τους όχι επειδή έχουν φθαρεί αλλά επειδή δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ ή χρησιμοποιήθηκαν πολύ λίγο, κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα παιδικά προϊόντα.

Αυτή εξάλλου είναι η δική μας ευθύνη, να σας προσφέρουμε προϊόντα σαν καινούργια σε πολύ χαμηλές τιμές

Πολλές Επιλογές

Με πάνω από 5.000 χιλιάδες νέα και μεταχειρισμένα προϊόντα που προστίθενται καθημερινά στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις μοναδικά αντικείμενα που είναι στη μόδα, είναι επώνυμα και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους υπόλοιπους.

Ο ηθικός τρόπος για shopping

Κάθε αντικείμενο που αγοράζεται ως δεύτερο χέρι οδηγεί στη μείωση της παραγωγής νέων προϊόντων λόγω της μείωσης της ενεργής ζήτησης. Η επαναχρησιμοποίηση προϊόντων μειώνει προφανώς την ατμοσφαιρική ρύπανση από τα εργοστάσια και την ενέργεια που απαιτείται. Επιπλέον, αγοράζοντας μεταχειρισμένα προϊόντα περιορίζεις σημαντικά τις απαιτήσεις παραγωγής συσκευασίας πλαστικού, κάτι το οποίο αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα.

Είναι σημαντικό να διδάξουμε στα παιδιά μας το σεβασμό για το περιβάλλον με αγορές από δεύτερο χέρι.

Βοηθάμε τη χώρα μας

Η μεγαλύτερη πλειοψηφία των νέων προϊόντων εισάγονται από άλλες χώρες. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αντικειμένου βοηθάει την τοπική αγορά και κοινωνία αφού τα χρήματα ανακυκλώνονται σε τοπικό επίπεδο.

Καλή Ενέργεια

Όταν το περιπετειώδες και υπέροχο μυαλό ενός παιδιού σκαρώνει ιστορίες και σενάρια για ένα παιχνίδι δίνει στο ψυχρό υλικό ζωή, του δίνει χαρακτήρα! Το παιχνίδι είναι πλέον εμποτισμένο με φαντασία και κάπως έτσι ο νέος μικρός ιδιοκτήτης θα λάβει ένα αντικείμενο με τη δική του ιστορία  και θα νιώσει την οικειότητα και τη ζεστασιά του.